Инсталации за тоалетни чинии AM.RM: основите на модерния стил

 Инсталации за тоалетни чинии AM.RM: основите на модерния стил

Всеки, който извършва ремонт в банята, вероятно иска да замени остарелите водопроводни системи с най-новите съвременни системи. За щастие пазарът на тези продукти е голям и, най-важното, достъпен. Така че всеки може да създаде баня според вашите желания и финансови възможности. Един такъв пример е АМ. PM. През последните години инсталациите за тоалетни чинии стават все по-популярни и ще бъдат обсъдени.

Функции на марката

Инсталацията е санитарна конструкция, която е монтирана в дебелината на стената, а само на тоалетната и промивните ключове остават на повърхността. Такива дизайни в широк спектър от оферти на компанията AM. PM, който включва най-добрите европейски тенденции. Основната характеристика на марката е така нареченият емоционален дизайн.Разработчиците на компанията се стремят да създадат продукт, във връзка с който собственикът на продукта има емоционална връзка. Дизайнът е предназначен за презареждане или успокояване след тежък работен ден и всеки детайл е удоволствие да ви даде.

Това е марка, която събра водещи производители от Италия, Германия, Англия и Дания в създаването на различни аксесоари за баня. По този начин, дизайна на продукта е въплъщение на северноевропейски и италиански стил в немско качество.

В национален мащаб такъв комплект има ясни предимства:

 • спестяване на пространство;
 • Тих дренаж и набор от вода, защото резервоарът се намира вътре в стената;
 • Удобство при почистване поради разположението на тоалетната над пода.

  В допълнение към други предимства, всички продукти на компанията са разделени на различни ценови категории. Това дава възможност на всеки клиент да избере най-подходящия модел за него по отношение на цената и дизайна.

  асортимент

  Разнообразие от маркови продукти се представя в разнообразни колекции, включително: Sensation; Awe; Вдъхновете; Bliss L; Дух V2. 0; Дух V2. 1; Подобно; Gem. Помислете подробно за всеки ред и неговите отличителни черти.

  • сензация - Това е въплъщение на естествените очертания. Колекцията е идеална за чувствени хора, тези, които виждат красотата в прости неща.
  • Скъпа колекция отличаващ се с нейния блясък и елегантност. Подходящ за тези, които оценяват измереното, уютно и уютно спокойствие.
  • Вдъхновете - Това е най-новият дизайн, перфектни линии в комбинация с достъпни цени. Възможност за съвременни и практични хора.
  • За разлика от другите опции, Серия Блис L предоставя огромен обхват за избор. Твърдият и дискретен дизайн е толкова разнообразен, че в тази линия можете да намерите модел, който е идеален за всеки член на семейството.
  • Духова V2 иновативна колекция. 0 Лесно съчетава най-новите технологии и най-новия дизайн. Това е избор от модерни и енергични. Но Spirit V2.1 е предназначен за хора с по-консервативен вкус, но като предишните серии, впечатлява със своя виртуоз и съвременно техническо оборудване.
  Дух V2. 0
  Дух V2. 0
  • Като събиране се радва на много хубави детайли и нюанси на много изгодна цена. Купувачът получава отлично качество с минимални разходи.
  • За ярки, креативни хора, специално създадени скъпоценност събиране, Тя също ще оцени достъпността на цените на стоките, като удари оригиналността на техните форми.

  Всяка колекция произвежда всички елементи за банята. Това са мивки, душ кабини, вани. Какво ви позволява да подредите банята си в един балансиран стил.

  Отзиви от клиенти

  Всичко това се отнася до външните и техническите характеристики, декларирани на официалния уебсайт на производителя, и уебсайтовете на кампаниите, които продават продукти. Но когато нещо влиза директно в дома на собствениците си, често много от характеристиките не се оправдават и разочароват. След като разгледате отзивите на клиентите, можете да направите някои изводи.

  За начало - цената. За руския потребител "европейското качество на достъпна цена" не беше толкова достъпно и безболезнено, както очевидно, както и за европейците. Но за качеството и марката все още се плаща.

  Повечето потребители отбелязват якост и трайност. Но има и такива, които са по-малко щастливи и оборудването е счупено. Очевидно зависи от растението, произвеждащо продукти. Всъщност освен Германия, Италия, Англия и Дания има фабрики в Китай. И последната страна основно обслужва нашия потребител.

  Много купувачи бяха озадачени от липсата на система против разплискване, тъй като обявеното качество и цена са напълно несъвместими. Въпреки това, много от тях бяха доволни от системата за източване. Тук разработчиците наистина се опитаха. Целият диаметър на тоалетната чиния се почиства и в конструкцията няма кухина под ръба, което отстранява образуването на ръжда и мръсотия, улеснява почистването.

  Те се оплакват от събранието, не винаги минават на обявеното от компанията ниво. Миялните ключове са потънали, тоалетната чиния не е здраво задържана. И нищо не остава, що се отнася до парите, за да се поправят грешките и да се съберат отново. По-добре е да вземете гаранция и внимателно да прегледате отзивите на компанията, която продава продуктите на кампанията.

  Като цяло, тоалетни с инсталация от AM. Премиерът си заслужава да обърне внимание. Тези продукти са в съответствие с тенденциите на времето и технологиите.

  В следващото видео ще видите стъпка по стъпка инструкции за инсталиране на intalatsii.

  Коментари
   автор
  Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

  Входно антре

  Всекидневна

  спалня