Окачени тоалетни чинии на Laufen: характеристики и предимства на моделите

Съвременните технологии, заедно с модерните дизайнерски решения, ни позволяват да подобряваме ежедневието си. Едно от тези практични и стилни решения се превърна в окачена тоалетна. В модерния пазар настолната тоалетна на Laufen Pro придоби популярност и доверие.

Предимства и недостатъци

Окачените тоалети изглеждат по-добре представяеми и опростяват мокрото почистване. Но те имат своите недостатъци. Само изключително здрави инсталации, които на свой ред имат голям обем, могат да издържат на голямо тегло. В този случай голямото тегло не означава теглото на човека, макар и да е взето под внимание, но в по-малка степен, а по-скоро размерите на самата тоалетна чиния.

Смята се, че тоалетните на стената са по-малки от моделите на пода.но, както разбрахме от горното, не е така.Средната дълбочина на опцията за стена често е равна на дълбочината на подовия вариант, което е средно 80 см. Клиентските отзиви показват, че ако банята няма голяма площ, за да спестите място, по-добре е да инсталирате обикновена тоалетна.

Друго относително предимство е резервоарът за вграждане, за който в стената е необходима отделна ниша. Една алтернатива е да се инсталира тоалетна без ниша и да се обличат резервоарите с различни декоративни панели. И създаването на ниша в стената и облицовката включва финансови разходи.

В допълнение към конвенционалните тоалетни чинии, Laufen също така произвежда сензорни модели: те реагират на външния вид на човек и водата сам по себе си. Най-често тази функция е оборудвана с опции за спиране.

Между другото, най-добре е да изберете модел предварително, въз основа на рецензии и характеристики, а не веднага "на място". Това е отговорен избор, чиято комисия не е приветствана импулсивност и бързина.

Технически спецификации

При инсталирането на окачена тоалетна сапун повдига въпроса за неговата здравина и тежест, които тя може да издържи. Съвременните технологии с правилно инсталирана инсталация могат да издържат до 400 кг.Само работата на капитана може да осигури такъв висок товароносител, защото правилно извършената инсталация е почти 100% от резултата.

Цялата трудност се крие във факта, че ако основната стена виси върху тоалетната конструкция и допълнителната стена, тогава допълнителната стена нямаПоради това ще са необходими допълнителни усилия за решаването на този проблем. Налягането на тежестта трябва да е частично от стената към пода, така че тоалетната е прикрепена към нея. В резултат на това остава правоъгълна дупка, която след приключване на работата е внимателно декорирана, измазана или облицована с декоративни панели.

Общ преглед на моделите и колекциите

Тоалетите от Laufen често получават добри отзиви. Купувачите отбелязват високото качество на използваните материали при производството, лесна инсталация, но доста висока цена.

Една от най-популярните колекции е дворец, който органично съчетава класически и ергономичен. Съкратена тоалетна чиния за тази линия е доста често срещана. Тези модели са предназначени за малки бани и тоалетни. Те имат добре скрити системи за закрепване.

Друга специална линия е Алеси един, Всички продукти от тази линия имат специален стил, напомнящ на бели облаци. Тази колекция е създадена специално за марката Laufen от италианския дизайнер Stefano Giovannoni. Окачените тоалетни на тази линия не могат да се нарекат миниатюрни, а по-скоро биха допълвали образа на целия комплект с вана, мивка и биде.

дворец
Алеси един

Наистина ново развитие в производството на тоалетни чинии се превърна в посока без рамка, Това е специален без тоалетна. Техните подови модели са много малки и извънбордовите са още по-големи. Голямото предимство на такива тоалетни чинии е лесният процес на мокро почистване, те почти не натрупват мръсотия. Добра възможност за хотели или медицински съоръжения.

Продуктите на клиентите Laufen се доверяват повече от домашните. Ако искате да закупите качествен продукт с дълъг експлоатационен живот, изборът в полза на окачените тоалетни системи от Laufen става очевиден.

Как да инсталирате тоалетна, вижте следващия видеоклип.

Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня