Стенни седалки Cersanit: разнообразие от модели

 Стенни седалки Cersanit: разнообразие от модели

Днес за хората специално място в живота е заето от комфорт - удобството на облеклото, лекотата на използване на различни техники и наистина относително хигиенните аспекти са наистина важни. Всички въпроси, свързани със санитарната единица, са изключително интимни и важни, изборът на водопроводната инсталация и нейното използване по-късно е много деликатен въпрос.

Марка cersanit

Водопроводният пазар представя голям брой марки на най-различни ценови политики. Cersanit се отличава с производството на качествени продукти на достъпни цени, спечелила доверието на своите клиенти. Компанията от Полша заема едно от водещите места в продажбите на руския пазар. Отделно, заслужава да се отбележи, че свойстватаприсъщи на основните продукти на Cersanit, се прилагат и за допълнителни елементи, всички материали отговарят на стандартите за безопасност и качество.

Тоалетна седалка

В тоалетната стая много различни водопроводни, но тоалетната седалка е пряко субект, с който лицето е в максимален контакт. Изборът на такива продукти в магазините е наистина невероятно! Основните функции, които могат да бъдат намерени при избора на този дизайн - "микролифт", антибактериално покритие, меко покритие или дори отопление или възпроизвеждане на музика.

По правило за производството на тоалетни седалки - дюропласт и полипропилен се използват два вида материали. Първият е най-атрактивен по отношение на редица свойства, например способността да се използва антибактериално покритие върху него и като цяло duroplast е най-устойчив на химически и физически ефекти. Полипропилен - най-евтиният вариант, лесен за почистване, но има ниска якост и устойчивост на надраскване.

Най-популярният дизайн се нарича "microlift" - това е способността на капака на тоалетната да падне на тоалетната седалка гладко и без да почука.Тази функция, в допълнение към отсъствието на "croaking" звуци, има и други положителни качества - мекото приземяване на капака предотвратява повредата му, съответно, такава седалка ще ви издържи повече от обичайното.

Антибактериалното покритие предотвратява появата на вредни микроби върху повърхността на седалката и отблъсква прах и мръсотия.

Но също така имат голям дизайн удобство с подвижен капак и седалка. Това значително улеснява хигиенните грижи за повърхности, които са по-удобни за измиване, като ги отстраняват.

Cersanit модели на тоалетните седалки

По правило седалката се създава при определен модел на тоалетната купа, напълно съответстваща на нейния размер. Удобно е, че можете да изберете седалка с microlift или без нея, модели от двата вида се продават.

Производителят Cersanit има икономични версии на полипропиленови седалки за тоалетни Cersanit Tor, Polar compact.

Най-простият модел на дуропласт е Делфи - седнали в модерен стил с антибактериална повърхност, а цирковете са изработени от пластмаса, подходящи само за домашна употреба. По-късно се появи вариант на тази седалка, но с функцията на микроналягане: Тънък лифт Делфи.

седалки Eko 2000, Facile, Нано - За разлика от Делфи, те вече имат метални контури, което значително влияе върху издръжливостта на конструкцията. Като цяло, това са стандартни гланцови седалки тип duroplast с антибактериална повърхност.

По-прогресивни и удобни са седалките с подвижни капаци, това развитие се нарича Лесно е изключено - модели Street Fusion, Карина, Сити притежават тази технология.

Гаранцията за всички горепосочени модели на производителя Cersanit е 1 година.

Обобщавайки, можем да кажем, че като изберете допълнителни елементи от Ceresanit за вашия дом, вие купувате качествен продукт на достъпна цена, който ще ви служи много години, а отличното внедряване ще ви позволи да усетите специален комфорт във вашата баня.

Как да изберем тоалетна чиния, описана във видеото.

Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня