Отличителни белези на тоалетни чинии на Villeroy & Boch

В продължение на много години германската марка Villeroy & Boch произвежда висококачествени водопроводни продукти, които се радват на голям успех с много клиенти по целия свят. За да изберете точната тоалетна, трябва да обърнете внимание на отличителните черти на санитарното оборудване Villeroy & Boch.

Специални характеристики

За да не се допусне грешка при закупуването и да бъдете уверени в качеството на тоалетната Villeroy & Boch, трябва да разгледа основните характеристики на стоките от германската марка.

 • Фирмата произвежда висококачествени керамични продукти за бани и санитарни помещения, чието създаване включва истински професионалисти в своята област.
 • Всички продукти от марката са лицензирани и безопасни за употреба, тъй като те са изработени от изпитани по време материали.
 • Toilets Villeroy & Boch може да продължи десетина години, без да се притеснява клиентите с аварии.
 • Марката дава отличен гаранционен срок за санитарните си продукти.
 • Много е лесно да се грижиш за тоалетни чинии на марката, освен това те са лесни за монтаж.
 • Тоалетите Villeroy & Boch са представени в широк спектър от сортове. Сред огромния избор за намиране на правилните опции ще могат дори и най-претенциозните купувачи.

Като цяло можем да кажем, че маркови тоалетни чинии наистина заслужават внимание, тъй като не само аматьори, но и истински професионалисти в бизнеса им препоръчват да купят.

Плюсове и минуси

От година на година марката Villeroy & Boch пуска нови колекции от санитарни продукти. Серията добавя модерни и напълно нови модели тоалетни чинии, които отговарят на всички съвременни изисквания.

Продуктите имат няколко неоспорими предимства.

 • Марките за тоалетни са произведени в съответствие с европейските и международните стандарти за качество.
 • Продуктите на Villeroy & Boch са представени в различни ценови сегменти, което е несъмнено предимство. Купете ги може да има хора с различни финансови възможности.
 • Лесно е да изберете подходящата тоалетна за определен интериор в банята или банята. В асортимента на марката са представени и разнообразни дизайни на тоалетни чинии, както и тези, които идеално се вписват в класическия и модерен интериор.
 • Практичните и удобни тоалетни са покрити с висококачествен слой емайл, което значително опростява почистването на такива продукти.

Незначителните недостатъци на продуктите на марката включват високите цени за някои модели тоалетни чинии, както и ограничената цветова гама от продукти, в които преобладават предимно бели и млечни нюанси.

видове

Марката Villeroy & Boch представя в продуктовия каталог следните видове тоалетни чинии:

 • подови модели с резервоар;
 • прекратени опции;
 • прикрепен на пода.

Всеки вид тоалетна чиния има уникални технически характеристики и външни характеристики. Също така сред гамата можете да намерите правоъгълни и полукръгови модели, всеки от които е предназначен за определени нужди на лицето, както и параметрите на стаята, където ще бъде поставена тоалетната.

Изберете един или друг вид тоалетна трябва да се основава на личните нужди и площта на стаята. Ако е трудно да направите правилния избор сам, най-добре е да използвате услугите на професионалисти.

Топ модели

Сред широката гама от различни модели тоалетни чинии, които се произвеждат главно в Германия, Струва си да се обърне внимание на най-популярните.

 • В тоалетната чиния O'Novo хоризонтална мивка, изработена от специален порцелан, може да бъде отлична покупка за малка баня или тоалетна.
 • Препоръчва се да се обърне внимание на компактната тоалетна със стенен монтаж на метрото. Това е перфектната опция за модерен интериор в банята. Предлага се в бяло.
 • Една от най-важните компактни тоалетни чинии е версията от серията Amadea, изработена от санитарни перки.
 • За тези, които търсят тоалетна с отворен ръб и хоризонтален отвор, трябва да разгледате по-отблизо моделите Legato и Finion. Те са изработени от санфарфора.
 • Уважаеми, но в същото време качествена тоалетна от серията La Belle е модел на пода с монтаж на стена. Предлага се в два цвята: ярко бяло и алпийско бяло.
 • В серията Architectura има две вертикални тоалетни чинии. Продуктите имат отлични характеристики. В комплекта е комплект за монтаж на стена.
 • Тоалетната Joyce е изработена от висококачествени санитарни влакна. Той е оборудван с система за пестене на вода и е лесен за инсталиране.
 • За тези, които търсят спирачен модел, трябва да разгледате по-отблизо продукта от серията Aveo. Тази тоалетна има красив външен вид и обещаващи елементи.
 • И накрая, за специални фенове, марката има правоъгълна тоалетна с отворен ръб от серията Venticello. Този продукт е оборудван със специална система за пестене на вода.

Разбира се, че горепосочените продукти не са всичко, което марката предлага. В допълнение, гамата на Villeroy & Boch се актуализира редовно, което също е огромно допълнение. Преди да купите, не забравяйте да изясните всички характеристики на производителя. Освен това се препоръчва да се правят покупки само на проверени и лицензирани пунктове за продажба на санитарни продукти от Villeroy & Boch или на официалния сайт на немска компания.

Емисионна цена

Toilets Villeroy & Boch - това удоволствие не е евтино, но ако все пак решите да закупите продукт от марката, то няма да разочарова купувача поради отличното качество. Например, етаж модели обикновено може да струва 15 000 рубли. Тази цена обаче може да не включва всички компоненти. Пълната информация е много важна, за да се консултирате с маркетинговите консултанти.

Тоалетните компактни най-често струват на клиентите по-висока цена - от 20 до 40 000 рубли. Също така, не забравяйте, че цената не включва инсталация, която трябва да бъде изпълнена или от самите клиенти, или да поръчате услугите на капитана.

Отзиви

Повечето клиенти са доволни от закупуването на санитарен фаянс Villeroy & Boch.

Почти всички купувачи оставят безупречно положителни отзиви:

 • продуктите от марката напълно отговарят на спецификациите, посочени от производителя;
 • санитарното оборудване е представено в широка гама от модели и цветове, което също е много приятно;
 • голямо предимство е трайността на продуктите на марката. Много тоалетни вече са тествани през всяка година от експлоатацията;

Що се отнася до отрицателните аспекти, често се отбелязва, че марковите продукти са твърде скъпи.

По-печелившите модели не винаги представляват точно продукта, който купувачите искат. Високите и дори прекалено високите цени обаче не спират много купувачи да закупят санитарни продукти на Villeroy & Boch. Някои също казват, че продуктите от марката - това са най-често срещаните санитарни продукти, които поставят прекомерна цена.

Разбира се, че на един и същ продукт от различни купувачи може да са различни и дори напълно противоположни мнения. Но много специалисти вярват, че продуктите на Villeroy & Boch наистина заслужават специално внимание.

Преглед на видеоклипове на тоалетна Villeroy & Boch, вижте следния видеоклип.

Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели.За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня