Бани Aquatek: разнообразие от продукти и съвети за избор

Компанията Aquatek, която работи от началото на 2001 г., успешно влезе в класацията на най-добрите местни производители, които произвеждат душ кабини и вани от акрилна тъкан. Много видове продукти могат да бъдат достойни конкуренти на известни чуждестранни аналози.

Характеристики и предимства

Струва си да обърнете внимание на специалните характеристики на продуктите Aquatek:

 • С освобождаването на ваните, компанията използва акрилен лист с дебелина до 5 мм. По тази причина индексът на надеждност на този продукт се увеличава значително.
 • Използва се специална смола, смесена с фибростъкло, което укрепва още по-сериозно конструкцията.
 • Специалната сила не променя свойствата на продукта. Просто е да се грижим за банята, тя се замърсява малко заради идеално гладката повърхност, не се страхува от химикали за почистване на баните.
 • Баните на тази марка няма да се охладят до ниво, което може да бъде неприятно при докосване.
 • Фирмата предлага широка гама от продукти за всеки вкус, високо качество и разумни цени. Форми, цветове и различни дизайни ще Ви позволят да изберете продукт за всеки тип баня.

Основните предимства на продуктите от този производител.

 • Стабилността на продукта е гарантирана благодарение на алуминиевата рамка, включена в основната конфигурация - лесно се инсталира и ще продължи дълго време.
 • Малкото тегло на продуктите ви позволява да ги премествате и инсталирате без никакви проблеми.
 • Добре организирана поддръжка: всички модели имат подробни инструкции за инсталиране, предлага се голям избор от вторични компоненти и ако се появят допълнителни въпроси, можете лесно да се свържете с всеки сервизен център.
 • Що се отнася до разходите, тогава в състава на разнообразен асортимент ще намерите както водопроводни инсталации от нисък клас, така и вани от първокласен клас.
 • Един от най-големите и най-сериозни проблеми, които могат да възникнат при много потребители при избора на продукт, са неговите параметри или по-скоро тяхното пълно съответствие с размера на самата баня.Като най-правилното решение на този проблем, компанията, за почти всички модели, е разработила специална гама от размери от 120 до 190 см, благодарение на която можете бързо да намерите продукта в правилния стил и с най-подходящите размери.
120 см
190 cm
 • Акрилните бани няма да събират бактерии върху себе си и няма да им позволят да се размножават тук и следователно те са напълно безопасни за човешката експлоатация на всяка възраст.
 • Водата ще се събира тихо, защото изолацията на продуктите е на много високо ниво.
 • Баните на марката имат отлична топлоизолация, позволяваща дълго време да се поддържа необходимата температура на водата.

Както и всички видове продукти от висококачествен акрил, продуктите на тази известна фирма имат определени недостатъци. Купувачите трябва да знаят, че повърхността на акрилната вана, дори и да е ултра-силна, е много податлива на различни абразивни вещества. Той трябва да се почисти много внимателно. В допълнение, най-добре е да се подсили закупения продукт с алуминиева рамка, която може да предотврати деформацията на акрила. Тези мерки ще бъдат източник на допълнителни разходи.

Критерии за подбор

Всички вани Aquatek се представят в четири основни категории:

 • правоъгълна;
 • ъгъл;
 • асиметрична;
 • кръгли или овални.

Производителят произвежда напълно различен дизайн на банята за вътрешния пазар, поради което ще бъде доста обременително да се избере продуктът по отношение на капацитета, площта и външния вид.

Благодарение на обичайната правоъгълна форма на ваните Aquatek е възможно визуално да се коригират диспропорциите в банята, като се постави структурата в ниша или се подрежда по късата стена.

Правоъгълен продукт "Афродита" 150 х 70 см. Светлите и доста гладки контури на ваната добавят елегантност и лукс към много бани.

Класическа правоъгълна форма на модела "Оберон" 170 x 70 см ще бъдат в модата в продължение на много години, гладките овални линии на вътрешната повърхност и предният екран на тази баня ще задоволят вида ви.

Ъгълът рядко се използва и може да се използва като жизнено пространство. Основното нещо е правилното оборудване на една от асиметричните или ъгловите бани на марката тук.

"Афродита"
"Оберон"

модел "Мелиса" размер 180 x 95, има обем от 300 литра.Тя ще даде оригиналния вид на стаята, благодарение на идеалната си гладка форма от първата страна и заоблена от втората. Тази конфигурация всъщност е доста функционална, тъй като може да осигури максималната ширина на дъното на купата от целия набор от модели. Заедно с подлакътниците, разположени от двете страни, ще създадат условия за едновременно къпане заедно.

"Мелиса"
Схема за баня в Мелиса

Компактните параметри на баня с асиметрия могат да бъдат комбинирани с дългоочаквания комфорт. Тази идея ще позволи реализирането на модела Пандора с размери 160 х 75 см. За една скромна цена получавате компактен, но в същото време просторен продукт с висококачествена изработка.

Стилен ъглов модел "Betta" с размери 170 х 95 ще се побере и в малката ви баня.

"Пандора"
"Betta"

Много хора смятат, че кръглите и овални дизайни са много ирационални, тъй като те често отнемат твърде много място от всички страни и мястото на други необходими елементи в банята става невъзможно. Такива форми наистина са предназначени в по-голямата си част за естетистите, чиито зони за баня могат лесно да настанят дори отделен мини-басейн.По-зрелищният модел ще изглежда на подиума, който може да бъде поставен в центъра на банята и обграден с вани с интересни растения.

Преглеждайте популярни модели

Основният модел в категорията на традиционните акрилни продукти може да се нарече вана "Алфа", който е оборудван с шест дюзи за масаж на гърба и страните с помощта на водни струи, подводни и терапевтични светлини, специални дръжки и удобна облегалка за глава, монтирана на всмукателните чашки.

С модел "Altair" с блаженство се потопите в свят на истински комфорт. Този модел е специално наличен в два размера за по-голямо удобство за потребителите. Обемно, дълбоко и в същото време толкова компактно външно, тази баня ще зарадва окото ви всеки ден и ще продължи дълго.

"Алфа"
"Altair"

Абсолютно нов дизайн на модела "Вега»С интересни форми и доста голямо вътрешно пространство за двама ще ви позволи да се потопите в комфорт и удоволствие.

Ако ви харесва практичност и максимално удобство, то тогава моделът "Телец" подходящ за вашия дом. Благодарение на ергономичната форма на ваната е възможно да се използва полезно свободното пространство.

Друга доста проста баня. "Betta" Дължина 170 см, изработена е от висококачествен, идеално хигиеничен акрил, както и от армирана метална конструкция.

"Вега"
"Телец"
"Betta" 170 см

"Дива" - един интересен модел, според много потребители, той се смята за най-добрият в изхвърлянето на вани с асиметрични форми. Тя може да се използва не само за да се направи редовна вана, но и да се получи висококачествен хидромасаж, хидро-аеро-масаж, както и аромат и хромотерапия. Формата на продукта точно повтаря естествените линии на човешкото тяло, така че приятните усещания при вана ще бъдат гарантирани, а във водата ще бъде възможно най-удобно.

"Дива"
Схемата за баня "Дива"

баня "Калипсо" Тя ще ви удиви с дълбочина, невероятно пространство и за дълго време ще даде само най-положителните емоции. Гладки линии, закръглени завои ви дават усещане за истинска мекота. Заоблените страни ще помогнат за удобно подреждане на главата, дори и без облегалка за глава.

"Калипсо"
Баня "Калипсо"

Отзиви от клиенти

Запознати с огромния брой отзиви за бани Aquatek, можем да заключим, че потребителите харесват продуктите,въпреки че някои все още имат оплаквания относно качеството на акрила, например ако банята не е закупена в официалния магазин на производителя, а в строителния пазар.

Наистина като купувачите модел "Miya". Ваната под формата на правоъгълник има максимална простота на конструкцията и се счита за най-бюджетния модел, тъй като няма интересни принадлежности или опции. И все пак самият продукт е изработен от акрилно платно с относително твърда дебелина - около 5 мм.

"Mia"
Схема за баня в Миа

Много от тях предпочитат модела "Oracle". Благодарение на внушителния капацитет от 340 литра можете спокойно да се насладите на удобна позиция за отдих, тази вана е подходяща за организиране на двама души наведнъж.

Асиметричният продукт "Medea" може лесно да се инсталира дори и в много скромна баня, така че собствениците на извънгабаритни помещения често избират този модел и впоследствие говорят много положително за него.

"Oracle"
"Медея"

Банята "Polaris" изглежда модерна и много стилна. Дизайнът на модела е изработен в стил на високите технологии, който днес е много модерен.Скромните външни размери на продукта "Поларис" 138,5 х 138,5 см не се отразяват по никакъв начин на обема и пространството вътре и затова най-често украсяват баните на жителите, за които подредбата на тази стая е много важна.

Потребителите отбелязват силата и надеждността на придобитите структури.

"Поларис"
Баня верига "Поларис"

Как се произвеждат акрилни вани Aquatek, вижте следното видео.

Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня