Blanco миксери: преглед на гамата

Смесителят е санитарно устройство, което се използва за захранване с вода, регулира потока и температурата на течността. Такива устройства се различават по размер, материал, вид на конструкцията и други характеристики. Най-висококачествените санитарни уреди са миксерите Blanco.

Специални характеристики

Германската компания Blanco, която има значителен опит, предлага широка гама от продукти в различни варианти. Дори най-капризните купувачи ще могат да изберат правилната опция за всяко вътрешно решение.

Мивки заемат важно място в кухнята и банятаЕто защо домакинята е много чувствителна към избора на тези устройства. Проектите трябва да бъдат не само колкото е възможно по-удобни, но и да отговарят на високите естетически изисквания.Специалистите на "Бланко" са взели предвид всички аспекти, така че миксерите от тяхното производство имат оригинален дизайн, съчетан с функционалност и комфорт при употреба.

Всички устройства могат да бъдат разделени на dvuhventelnye и единичен лост. Последният тип е най-популярен сред потребителите, тъй като има удобно регулиране на параметрите на налягането и температурата на струята. В устройствата от първия тип, доставката на топла и студена вода всеки клапан отделно.

По принципа на структурата на капсулата, продуктите на марката се разделят на два вида: с класическо и прибиращо се устройство. Първият тип не изисква специално обяснение. Това е стандартен кран с два вентила отстрани. Вторият е като маркуч за душ. Тя ви позволява да вземате вода в големи и високи контейнери, да се грижите за закрити растения, да изплаквате едновременно голям брой ястия, плодове и зеленчуци.

Фирмата произвежда кранове, които не пречат на отварянето и затварянето на прозорци с двоен стъклопакет, в случай че мивката е монтирана пред прозореца.

При избора на миксер, всеки клиент разбира, че чрез това устройство ще бъде доставен и питейна вода, така че специално внимание се отделя на безопасността на уреда. Тази точка не може да бъде игнорирана, а технолозите марка Blanco.Дружеството с най-голяма отговорност отговаря на хигиенното качество на своите продукти, което се потвърждава от наличието на всички необходими сертификати.

Плюсове и минуси

Популярността на този производител на миксери поради очевидните им предимства.

 • Достатъчно дълъг период на експлоатация поради керамичните елементи в устройството на миксерите, както и използването на хромирана неръждаема стомана при производството на тялото.
 • Оригиналност на дизайна, стилен дизайн. В зависимост от вашите нужди, можете да закупите всеки модел на миксера, включително устройства с възможност за дистанционно подаване.
 • Високо професионално изпълнение. Служителите на Blanco са квалифицирани.
 • Универсалност при употреба. Миксерите на тази фирма са подходящи за всякакви проекти на мивки. А благодарение на огромния асортимент можете да вземете миксер, който е идеален за външния дизайн.

Основният недостатък на продуктите на Blanco е тяхната сравнително висока цена. Но този недостатък извлича най-високото качество и дълготрайност на продуктите.

Материали и покрития

За производството на миксери са използвани различни материали: неръждаема стомана, хром, гранит (модерен материал SILGRANIT) и керамика. Несъмнено всеки от тях има своите предимства и недостатъци. Иновативно решение в света на ВиК е използването на керамика като материал не само за тялото, но и за някои компоненти (например за керамични патрони).

Смесителите от неръждаема стомана издържат дълго време на активна употреба. Такива продукти се отличават със своята специфична устойчивост на износване и издръжливост. Те са представени в хромирани матови и лъскави версии. Моделите идеално допълват интериора в стил хай-тек, модерен, класицизъм, авангард.

Фирмата произвежда миксери от полиран бронз. Този материал е в състояние да донесе елементи на реколта аристокрация в декора.

Бенковите гранитогрес са отлична възможност за тези, които искат да завършат мивка, изработена от естествен камък. Такива устройства са оборудвани с надеждни керамични патрони. Моделите от гранитогрес се представят в няколко цвята: алуминиев, антрацит, шампанско, тъмна скала, пясък, кафе, шоколад.Смесителите Blanco от SILGRANIT могат хармонично да допълват и дори да трансформират дизайна на всяка кухня.

Керамичните миксери са продукти от металокерамични плочи, които са изработени от ултразвуков обработен алуминиев оксид. Такива устройства също са представени от модели на оригиналния дизайн. Продуктите имат доста дълъг експлоатационен живот.

Популярни модели

Хармоничната комбинация от водопроводни елементи може да бъде постигната не само чрез избиране на всеки елемент отделно. Най-добрият вариант е да закупите смесител и мивка комплект. Blanco представя такива комплекти в няколко версии.

Някои модели от два модела са завършени с гумени или керамични уплътнения. Вентилите с гумено уплътнение бързо се провалят, но предимството им е възможността лесно да се заменят части. Устройствата с керамично уплътнение работят без повреди по-дълго. Те също така са по-устойчиви на температурни крайности. Обаче такива уплътнения изискват филтър за почистване на входящата вода, тъй като някои механични примеси могат бързо да заблудят механизма.Поради това компанията предлага миксери, които се продават с филтър.

Както беше споменато по-рано, гамата от маркучи за кранчета е много широка. Някои модели обаче се отличават с голямо търсене от страна на клиентите. Тези продукти включват няколко модела от хромирана неръждаема стомана.

 • Бланко Мида Има въртящ се висок отвор, керамичен дисков патрон, лост от дясно.
 • Бланко Фонтас II дава възможност, ако е необходимо, да се комбинира питейната вода с нормалната (за технически нужди).
 • Бланко сорта - перфектната комбинация от ретро дизайн и съвременно оборудване, има допълнителен лост за снабдяване с питейна вода.
 • Бланко подаръци - Хармонията на безупречното качество и елегантния стил. Устройството разполага с въртящ се канал и керамичен патрон.
 • Бланко трима - миксерът на запазения дизайн има механизма за свързване на филтъра, аератора.
 • Бланко клея Той има изключителен дизайн, който може да привлече окото и да го очарова.

  Също така особено популярни са модели, изработени от материал SILGRANIT. Такива продукти са приятни на допир, устойчиви на механични натоварвания и температурни крайности, издръжливи и напълно безопасни.

  Отзиви

   Трябва да се отбележи, че има много по-положителни отзиви за продуктите на Blanco, отколкото отрицателните. Купувачите подчертават приятния външен вид на продуктите, перфектните форми, огромния модел и богат избор от цветове. Много хора харесват наличието на прибиращ се въртящ се шланг и система от варови отлагания, благодарение на която плаката може лесно да се отстранява от повърхността без да се използват препарати.

   Основният недостатък се счита за неразумно висока цена. Също така, много се оплакват от проблема с кранове, които в крайна сметка започват да се движат лошо и "сладко". Някои потребители са недоволни от краткия гаранционен период от 1 година. Имаше случаи, когато монтажът на аератора се счупи по конеца. Най-неприятното в тази ситуация е, че фирмата не продава такива резервни части поотделно, те могат да бъдат закупени само с пълнител. Следователно е невъзможно да се замени повредената част и това е изпълнено с допълнителни финансови разходи.

   Можете да видите подробен преглед на миксера BLANCO MIDA в следващото видео.

   Коментари
    автор
   Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

   Входно антре

   Всекидневна

   спалня