Смесители SmartSant: предимства и недостатъци

Модерните кранчета изпълняват не само технически, но и естетически функции. Те трябва да се отличават с трайност, лекота на използване и грижа, както и с достъпна цена. Смесителите SmartSant отговарят на тези изисквания.

Производствени характеристики

Основателят на марката SmartSant е групата на Videksim. Датата на основаване на марката, както и появата на собствена монтажна продукция (в Московска област, в с. Курилово) е 2007.

Основната част от миксерите е направена от месинг. Други продукти са покрити със специален хромо-никелов състав. Също така, за да се получи защитен слой, може да се приложи техника за поцинковане.

Месинговите устройства са високо надеждни. Те не са корозионни, издръжливи.Допълнителната защита и привлекателният външен вид осигуряват само хром и никел. Трябва да се отбележи, че смесителите с хром-никелов слой са много по-надеждни от техните колеги с емайл покритие. Последните са склонни да се отчупят.

Разширяване на пазара, производителят отива с продукти в нови региони. Трябва да се отбележи, че се отделя голямо внимание на особеностите на функционирането на структурата при определени условия (с други думи, степента на твърдост на водата и наличието на примеси в нея се вземат предвид).

видове

В зависимост от дестинацията има кранчета за баня и кухня. И двата варианта могат да бъдат намерени в колекцията на производителя.

Той произвежда следните видове миксери:

 • за мивка и мивка;
 • за баня и душ;
 • за душ;
 • за кухненска мивка;
 • за биде;
 • термостатични модели (да се поддържа определената температура и налягане на водата).

Събирането на миксери включва 2 опции.

 • Единичен лост. Използват испански патрони с плочи на керамика с диаметър 35 и 40 мм.
 • Двойна дръжка. Работният елемент в системата е кутия за кран, оборудвана с керамични уплътнения. Те могат да работят плавно до 150 цикъла.

Силни и слаби страни

Смесителите на тази марка се наслаждават на заслуженото доверие на клиентите, което се дължи на присъщите предимства на продуктите.

 • Водопроводна система SmartSant, произведена в съответствие с ГОСТ, при спазване на изискванията за безопасност и качествени стандарти, изискванията на санитарната и епидемиологичната станция.
 • Контролът на качеството и надеждността на миксерите във всеки един от етапите на производство значително намаляват проникването на дефекти в рафтовете.
 • Характерно предимство на миксерите SmartSant е присъствието на немски аератор в тях. Задачата му е да осигури равномерно протичане на водата и да намали риска от появата на слой варовик на водопровод.
 • Връзката с водопровода се осъществява от испанска гъвкава подводна тръба. Поради факта, че тя е с дължина 40 м, връзката е бърза и лесна. Няма нужда да се "натрупва" дължината на тръбата, какъвто е случаят с другите видове миксери.
 • Тръбопроводната резба за стандартна водопроводна тръба е 0,5 ', което улеснява инсталирането и свързването на санитарен фаянс SmartSant.
 • Ако говорим за батерии за баня, те са оборудвани със самопочистваща се душ глава, така че да се почистват автоматично от вар и мръсотия.Логично е, че той удължава експлоатационния си живот и ви позволява да поддържате постоянно оригиналния външен вид на водопроводната инсталация.
 • При закупуване на баня, ще получите всички необходими аксесоари за организиране на душ - кран, душ, месингов или пластмасов маркуч, държач за фиксиране на поливането на стената. С други думи, не се предвиждат допълнителни разходи.
 • Разнообразието от модели и естетически обжалване - лесно можете да намерите миксер за различни нужди и дизайн.
 • Гаранционен срок - от 4 до 7 години (в зависимост от модела).
 • Достъпност - продуктите се отнасят до стоките от средната ценова категория.

Недостатъците на устройствата са голямото им тегло, което е характерно за всички месингови миксери.

Отзиви

В интернет можете да намерите отзиви, които говорят за необходимостта от периодична подмяна на крана. Това се дължи на факта, че прекалено твърда вода преминава през водоснабдителната система и това води до утаяване на варовика върху мрежата и необходимостта от нейното заместване. Този недостатък може да се нарече функция на операцията.

Някои потребители се оплакват, че при включване на миксери с една лост е трудно да се намери удобна температура на водата. Като правило притежателите на евтини устройства са изправени пред такъв проблем. Те имат ъгъл на регулиране на температурата в диапазона 6-8 градуса, а удобният температурен режим на водата позволява регулиране на ъгъла на регулиране в рамките на 12-15 градуса. Такива корекции се предоставят в по-скъпи модели. С други думи, невъзможността бързо да се постигне оптимална температура при включване на смесители с единични лостове SmartSant е обратната страна на ниската цена на устройството.

    Според прегледите на клиентите миксерът SmartSant е евтин, висококачествен и привлекателен продукт. Потребителите отбелязват, че външно не е по-нисък от скъпите немски миксери, но в същото време цената му е по-ниска с 1000-1,500 рубли.

    За преглед на мивката SMARTSANT вижте видеоклипа по-долу.

    Коментари
     автор
    Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

    Входно антре

    Всекидневна

    спалня