Разполага с бойлери Delimano

Компактен размер, елегантен дизайн, простота и лекота на монтаж, умерена консумация на енергия - всичко това са характеристиките на водните нагреватели Delimano. Уникалният апарат за отопление на вода вече успя да се установи в много къщи и апартаменти.

Какво е това?

Външно, водният нагревател Delimano може да бъде объркан с обикновен кран, тъй като разработчиците на агрегата не са използвали нищо допълнително. Устройството се предлага в две версии: със и без цифров дисплей.

Белият корпус на устройството е изработен от топлоустойчива пластмаса в модерен стил, всички детайли са заоблени, така че устройството се вписва перфектно в помещенията с всякакъв дизайн.

Устройството е с малък размер, така че да може да се използва дори и в малки апартаменти, където е невъзможно да се постави пълен котел.

В случая има дръжка, която контролира нивото на загряване на водата и процеса на нейното захранване и изключване. Цифровият бойлер осигурява дисплей, благодарение на който е много по-удобно да се следи температурата на нагряване на течността, което означава, че работата на такава дюза е по-безопасна, особено ако има деца в къщата.

Случаят е също пластмасов и бял, като стандартен бойлер, единствената разлика е наличието на метални части и факта, че устройството може да се върти 360 градуса. Устройството и принципът на работа на двата модела са сходни.

Зад устройствата е захранващият кабел. В зависимост от модела има индикатор за температурата или дисплей отпред, благодарение на който можете да определите при каква температура водата е достигнала своята температура.

Бойлерите Delimano не натрупват вода, те са инсталирани на кранчето и осигуряват на водата необходимата температура благодарение на вградения нагревателен елемент. Процесът на загряване на течността отнема 5 секунди.

Устройствата работят независимо от капризите на комуналните услуги и непрекъснато подават топла вода. (Максималната температура на отопление е 60 градуса, възможно е да се инсталира по-малко).

Инсталирането на дръжката на устройството в посока на синия знак означава, че кранчето ще произведе студена вода. Ако имате нужда от вода при стайна температура, трябва да поставите лоста в положение на отворен овал. Червеният цвят е възможност да получите топла вода.

сфера на приложение

Не всеки разбира смисъла на закупуването на бойлер от "Делимано", защото в почти всяка модерна къща има централизирано захранване с топла вода.

Въпреки това, не забравяйте за чести пътувания. В този случай мигновеният бойлер ще бъде истинско спасение. Особено, ако ремонтите са в ход, и можете само да мечтаете за топла вода в кранчето.

Полезен бойлер и собствениците на селски къщи, които не са оборудвани с котли. Устройството ще произвежда топла вода без никакви ограничения. Устройството ще бъде полезно в добре оборудвани апартаменти. При уреждане в нова сграда, където все още не са стартирани комуникации, това устройство ще бъде много полезно. И това не са всички възможни варианти, когато наличието на нагревател е изключително необходимо.

Обобщавайки горната информация, можем да заключим, че това устройство е полезно в такива случаи:

 • при спиране на системата за захранване с топла вода;
 • в къщи или вили;
 • в процес на установяване в апартамент в недовършена сграда;
 • да се спестят пари за комунални сметки (за използване на топла вода), когато е инсталиран измервателният уред.

Принцип на действие и предимства

Независимо от модела на нагревателя, вътре в кутията има електрически нагревател. При отваряне на крана, водата попада във вътрешността на уреда, като измива нагревателната серпентина. Това повишава температурата на течността.

За да свържете устройството, оптималното напрежение в мрежата е 220 V.

Много потребители, които са тествали устройствата, говорят за предимствата на бойлера от Delimano. Списъкът на предимствата включва:

 • красив външен вид;
 • компактен размер;
 • малко тегло;
 • лекота на използване;
 • лесна инсталация;
 • нагряване на мигновена вода до желаната температура;
 • приемливите разходи.

  Отделно, е необходимо да се откроят предимствата, които се предвиждат при повечето жени. Клиентите добавят следните положителни характеристики:

  • намаляване на времето за миене на съдове;
  • способността да се използва вече загрятата вода при готвене;
  • удобството на работата, което изисква постоянно наличие на топла вода.

  недостатъци

  Както при всеки продукт, създаден от човешки ръце, Водните нагреватели Delimano имат недостатъци, които купувачите обсъждат в социалните мрежи.

  • Много къс захранващ кабел. Един метър практически не е достатъчен за никого, така че трябва да купите удължителен кабел или да направите друг изход, за да не нарушите естетиката на стаята.
  • Ако къщата е стара, окабеляване може да не издържа на тежко натоварване от нагревателя. Единственото решение е да се замени цялата мрежа в апартамента.
  • Не винаги издържайте на работата на дюзите Delimano и корк, особено ако друго мощно устройство е свързано паралелно.
    • Бързо влошава TEN (мащабът се формира върху него). Твърдата вода е особено вредна за нагревателния елемент. Няма изход от тази позиция.
    • Колкото по-студена е водата, толкова повече енергия Delimano се нуждае. Декларирани от производителя, 60 градуса няма да работят.
    • Въпреки че инструкциите показват, че водата се загрява за секунди с голямо водно налягане, отоплението отнема много повече.
    • Бойлерът Delimano не може да загрява големи количества вода. Това е опция за употреба в малки домакински цели. Завършете банята с нея няма да работи.
    • По-скоро високата цена спира да купува много.
    • Трудно е да се каже колко дълго устройството ще работи. Съдейки по преценките на клиентите, устройството може да се провали по всяко време.

    Препоръки на производителя

    За да работи устройството възможно най-дълго, трябва внимателно да го използвате и да вземете под внимание такива моменти:

    • дюзата трябва да бъде поставена само във вертикално положение;
    • ако къщата / апартамента има малка електрическа мрежа, трябва да сте подготвени за възможността за прекъсване по време на едновременната работа на няколко мощни електрически уреда;
    • след продължителна употреба, налягането на водата може да намалее, така че периодично трябва да дадете крана на покой.

    цена

    В обичайните строителни магазини, пунктове на пазарите, бойлерът от Делимано не може да бъде намерен. Това устройство може да бъде поръчано само в интернет. Средната цена на кран е 5000 рубли.

    Въпреки това, чрез търсене можете да намерите устройството на много по-ниска цена.

    Отзиви

    Както показва практиката и опита на клиентите, делимановата течаща тръба е идеална само като временно устройство, което може да произведе малко количество топла вода. Ако трябва да измиете съдовете, да си миете лицето сутрин или да изплакнете вечер, да използвате дюзата за други нужди на домакинствата, можете спокойно да купите обекта. Той е инсталиран за 10 минути, дори инструкциите не са необходими, всичко е изключително просто и чисто. Въпреки това, всички ласкателни коментари свършват там.

     По време на работа мнозина срещат сериозни проблеми. Невъзможно е да се включи голям натиск, водата в този случай няма време да се нагрее и тече от студения кран. Невъзможно е да се получат големи количества топла вода, кранът едва загрява 10-литровата кофа и отнема много повече време за загряване на такъв контейнер, отколкото твърди производителят.

     Основните недостатъци включват дължината на кабела, захранващият кабел за много потребители не е достатъчен. За да се подобри ситуацията, хората купуват удължителни кабели, но се появява друг проблем, след няколко минути от работата на устройството, пластмасовата част на удължителния кабел се топи за мнозина, поради което са закупени допълнителни адаптери, които могат да издържат на тежки товари.

     Но повечето потребители възмущават факта, че нагревателите не се справят с основната си задача. В повечето случаи водата се загрява до максимум 30 градуса и само когато налягането е минимално.

     Дюзите, които идват като подарък - не се вписват. И ако устройството е счупено, не е възможно да се купят резервни части за него, затова нагревателят може да бъде изхвърлен само.

     За информация относно начина, по който бойлерът Delimano може да помогне във фермата, вижте следващия видеоклип.

     Коментари
      автор
     Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

     Входно антре

     Всекидневна

     спалня