Тоалетни Vitra: как да изберем най-добрия модел?

Vitra е един от най-известните лидери в производството на висококачествени санитарни изделия, специални мебели и различни аксесоари за баня, както и стилни керамични плочки.

Цялата продукция Vitra е оборудвана с най-модерното оборудване според световния стандарт. Заводът за производство на водопровод в Русия започна работа през май 2014 г.

Специални характеристики

Помислете за разликите между тоалетните на тази марка.

 • Дълго запазване на оригиналния външен вид. Поради употребата на такива порьозни материали като порцелан и дуропласт тоалетните чаши на фирмата няма да абсорбират продукти за агресивна грижа, но ще запазят цветовете си за целия жизнен цикъл.
 • Отсъствието на всякакви нередности. Продуктите са изработени от санфарфора, която почти няма пори на повърхността.Всички продукти, които са в непосредствена близост до пода или стена, качествени полирани. След процеса на остъкляване тоалетните чаши трябва да се подложат на качествен контрол за перфектната гладкост на материала.
 • Антибактериален. Дуропластичните седалки от производителя няма да позволят на различни повърхности да се размножават различни бактерии. По същата причина тоалетни от тази марка няма да абсорбират мръсотия.

Предимства и недостатъци

Тези потребители, които вече са направили своя избор в полза на висококачествения санитарен фаянс Vitra, те знаят за най-важните положителни характеристики на тези продукти и могат да бъдат разграничени помежду им.

 • Стабилност. Продуктите, които са в непосредствена близост до подовете и стените, обработени така внимателно, че техният дизайн по време на работа няма да се размества.
 • Качествено флъш. Благодарение на правилно настроената система за промиване и оригиналната форма на купата е възможно да се постигне пълно пречистване на цялата повърхност на конструкцията.
 • Контрол на флуидния поток. При качествено измиване ще се консумира по-малко вода от продуктите на други производители.
 • Тих. Специалната технология на комплект от вода ще направи тоалетни чинии от Витра почти безшумни.
 • Дълъг експлоатационен живот. Миещите механизми в продуктите на Vitra се доставят от швейцарската компания Geberit, лидер на пазара. Грубият тип армировка е устойчива на твърда вода, тъй като няма гумени елементи. Вентилът е запек и всички работливи уплътнения са силиконови (водата в резервоара ще започне да се натрупва много бързо, дори след продължителна употреба).
 • Микролифт седалки трябва да премине теста за 50 хиляди отвори и затваряния. Ако едно семейство от 2-3 души всеки вдигне и свали седалката поне 2-3 пъти на ден, тогава продължителността на живота им ще бъде приблизително 15 години. Това е по-висока стойност от тази на тези продукти.
 • Няма изтичане. Преди пускането им на пазара всички продукти се тестват за пукнатини, като се използва специален вакуумен агрегат.
 • Сила. Продуктите на компанията имат повишена устойчивост на удар, което се потвърждава от резултатите от много тестове. Тоалетните капаци се изпитват отделно. Те могат да издържат на тегло до 150 кг. Седалките са толкова силни, че можете да стоите на крака без страх.
 • Антикорозионно покритие. Всички части на седалките са изработени от неръждаем метал.Няма да има ръжда или гниене в тоалетни връзки на Vitra.
 • Лесно почистване. Благодарение на специалния механизъм на крепежни елементи, капакът и тоалетната седалка могат да бъдат премахнати бързо и лесно, което значително ще улесни процеса на грижа за водопроводните системи.
 • Дизайн и огромен избор от различни стил решения. Ще можете да намерите колекции от тоалетни чинии в популярни стилове като модерни или класически. Марката се отличава с широка гама от видове, параметри и форми на модели. Много от тях са подходящи за извънгабаритни пространства, което дава чудесен избор. Седалката винаги ще бъде в съвършена хармония с формата на купата. В допълнение към обичайните тоалетни, Vitra пусна колекция от тоалетни чинии за потребители с увреждания и също така прави модели на санитарен фаянс за малки деца.
 • Ергономия. Продуктите Vitra са подходящи дори за малки пространства. В каталога можете да намерите компактни тоалетни с цистерна.
 • Всички компоненти на склад. Целият комплект, който включва тоалетна чиния, резервоар, самият промивен механизъм, всички необходими уплътнения, седалка, крепежни елементи, трябва да бъдат доставени в една кутия. Поради тази причина няма да имате нужда от допълнителни покупки.Това е много по-лесно и много по-евтино от офертите на други производители.

вид

Серията тоалетни чинии Vitra включва често закупени опции за закрепване, стени и подови настилки. Съществуват и модели за специални цели - за деца или хора, чиито възможности са ограничени. Наскоро компанията представи без рамки дизайн на купа, разработена с помощта на системата Rim-Ex. Водата в купата преминава под много силен натиск, внимателно измива цялата си повърхност. Тъй като няма скрити области, грижата за тази тоалетна е лесна и проста. Повечето модели са оборудвани със специални контейнери, в които се наливат дезинфектанти, които ще се използват при всяко измиване.

Някои тоалетни тип "Витра" от типа стена, например в колекцията Espace, имат скрита цистерна. Тази инсталация ще ви помогне да скриете комуникациите от продукта от допълнителни очи и също така ще ви позволи да спестите място в банята.

Компактните продукти са особено популярни сред потребителите, чиято баня не е голяма. Тоалетни с м-асансьор ще привлекат всички фенове на модерния стил в водопроводната мрежа.

Популярни колекции

Според производителя, тоалетни VitrA Grand колекции притежават водоотблъскваща повърхност, където бактериите и микробите няма да се задържат. Това ще улесни домакинствата да се грижат за продукта. Той е оборудван с тежкотоварен капак и дуропластична седалка, има механизъм, по-близо.

Колекция за V-грижи - за ярки личности, ако те не са доволни от живота без нови функции. Развитието на V-Care повиши хигиената и комфорта на по-високо ниво: сега санитарната керамика може да вземе предвид личните предпочитания на собственика си. Можете да конфигурирате желаните функции с помощта на дистанционното управление.

Освободете се Zentrum Rim-Ex конструкции с микроповдигаща седалка и механизъм за промиване Geberit ще ви позволи да не компрометирате между дизайна, удобството и спестяването на място.

VitrA Grand
V-грижи
Zentrum Rim-Ex

Колекция Serenada - най-забавната извадка от популярни класики. Строгите особености на формулярите, допълнени от украшение под формата на граници, ще се вписват перфектно във всеки интериор. Продуктите на Serenada се считат за един от най-достъпните в обичайния дизайн. В допълнение към бюджета Ви, те също така пестят вода, чието потребление може да бъде намалено с 40%.

Проектирани така, че най-хармонично се вписват във вътрешността на всяка баня, окачени продукти Колекции Sento оборудвани с широки седалки.Тези модели ще улеснят почистването и невидимата инсталационна система ще спести място и ще ви позволи да оставите стените свободни. Серията Sento е стандартна и компактна тоалетна с най-новата технология Rim-ex за най-добър комфорт и хигиенна чистота на банята.

Подова тоалетна Диана 5347B003-0096 със седалка има класически вид и минималистичен дизайн.

Серенада
Sento
Диана

Аркитек колекция най-често избрани от собствениците на хотели от различни категории, за да се гарантира, че хората с увреждания имат достъп до обикновени стаи и стаи.

В серия Normus Можете да намерите елегантни висящи тоалетни в комбинация с инсталации Витра. Добре обмисленият дизайн с ергономични елементи улеснява инсталирането, като се използва възможно най-дълго.

Система против разпръскване, икономично оттичане на вода, пълен комплект крепежни елементи - тоалетите Normra от Vitra имат пълно оборудване и отлична производителност.

Arkitekt
Normus

Как да направите избор?

При избора на тоалетна чиния трябва да се ръководите не само от цена или дизайн, но и от други важни критерии.

 • Материалът на производството. Днес тоалетни чинии се изработват не само от керамични изделия, но и от порцелан, както и пластмасови, каменни и стъклени модели.
 • Височина. За да го определите, е по-добре да седнете на продукта - краката трябва да са на пода, а не да висят във въздуха. Ако мускулите на корема и долната част на гърба в седнало положение са добре отпуснати, това означава, че избраният модел ви подхожда точно.
 • Design. Продуктите могат да стоят на пода, да бъдат окачени и да имат външен вид на странично монтирани странични конструкции. Експертите препоръчват да закупите устройства за окачване, ако няма достатъчно свободно пространство във вашата баня.
 • Резервоар. Изборът на резервоар за продукти може да зависи от избрания модел: може да бъде както на пода, така и да бъде спрян. При избора експертите съветват да се уверите, че тоалетната и резервоарът се напасват добре и са подготвени за бързо пускане в експлоатация.
 • Bowl. По външния си вид продуктите могат да бъдат с форма на чиния, козирка и фуниевидна форма. Дизайнът на диска (с малка платформа отвътре) има функция против плискане. Най-популярният дизайн е козирка. Тя има малка платформа, която влиза във фунията и ще предотврати изтичането на вода по време на измиването.
 • Видът на промивната течност - директно и обратно. Обратното промиване е по-надеждно, тъй като течността измива цялата повърхност на купата.
 • Видът изтичане на течност от резервоара. Има системи с един бутон, с два и aquastop. Най-популярен е режимът с два бутона, който ви позволява да пестите вода.
 • Методът за отводняване на водата в съществуващата канализация. Общо има 3 начина: (по-рядко срещани) с кос, както и вертикален и хоризонтален тип. Последният метод е по-често срещан в европейските модели на санитарни конструкции. Широкото освобождаване се извършва от тръба, която се спуска под ъгъл от 30-45 градуса.

При закупуване на тоалетна, струва си да се изясни, че моделът има изцяло набор от всички необходими закрепващи елементи.

Отзиви

В повечето случаи потребителските отзиви за водопроводните системи Vitra са положителни. Всички купувачи отбелязват удобство на система за промиване и antivsplesk система, и това, което постепенно се понижава корицата повдигач не дрънкалка, и да насочи чистотата на нова тоалетна е станал много по-лесно.

Тези, които използват тези продукти повече от една година, отбелязват, че по време на операцията не са се оплаквали от закупените от тях продукти. Водата от резервоара не изтече, нападението не се събра, няма шум по време на бързото течение на течността в резервоара.

За тези, които наричат ​​компактност, комфорт при използване и съотношението цена-качество основният критерий при избора на тоалетна чиния, тоалетна чиния Vitra ще отговаря на всички характеристики.Водещите ревюта също са много оптимистични. Монтирането на много модели тоалетни чинии не е трудоемко, но има и такива опции, инсталирането на които е свързано с допълнителния ремонт на банята.

Вижте какво представляват тоалетите Vitra в следващото видео.

Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня