Villeroy & Boch сортове вани: иновации във вашия дом

Банийки е ефективна релаксираща процедура, която успокоява нервната система и подобрява вашето благосъстояние. Банята ще бъде още по-приятна във висококачествените, стилни вани Villeroy & Boch. Голям асортимент от различни цветове, размери и форми. Големи и компактни, кръгли и правоъгълни, вградени и свободно стоящи - можете да изберете вана, която е идеална за вашата стая.

За компанията

Германската фирма Villeroy & Boch е световноизвестен производител на керамични продукти, съдове, кухни и мебели за баня. Продуктите са търсени в САЩ, Европа, Азия.

По време на своята 270-годишна история фирмата винаги пази времето. В същото време успява да поддържа индивидуалността. Високо качество, запазване на традициите и автентичността - това е, което Villeroy & Boch разчита в дизайна и производството на продукти.Друг фактор за успех на марката е въвеждането на новаторска култура.

От 1748 година компанията олицетворява всички свои планове. Разнообразни акрилни и Quaryl® вани ще ви очароват. Голяма селекция от различни цветове от снежнобяла до деликатна маслина или ярко червено ще превърне функционалната стая в индивидуална уелнес зона.

Компанията ще задоволява желанията на дори най-взискателния клиент, квалифицираните специалисти ще ви помогнат да изберете сред широката гама от продукти, които са подходящи за Вас.

Нови материали и съвременни системи за оборудване

Villeroy & Boch обръща максимално внимание на комфорта на клиентите и най-новите технологии се разработват непрекъснато от квалифицирани специалисти.

Един от иновативните материали - Quaryl Това е течна смес от 60% кварц и акрилова смола. Този състав от акрил и най-фин силициев пясък осигурява изключителна здравина. Quaryl ваните са устойчиви на удари и драскотини. Кастинга се извършва с висока точност, което прави възможно създаването на уникални дизайни.

Титан керам - най-новият материал от естествени компоненти - глина, фелдшпат, титанов диоксид и кварц, който е с висока якост.TitanCeram произвежда филигранни форми с ясни ръбове и тънки стени, без да се жертва сила.

технология Acivecare - антибактериален керамичен емайл със сребърни йони. Предотвратява растежа на бактериите за дълго време, дори и без използването на специални препарати.

Компанията широко използва технологията Керамични плюс, Това е много гладка повърхност, която не се придържа към мръсотия. Този ефект се постига чрез максимално изглаждане на порите, затова е трудно за праховите частици да се прикрепят към повърхността на продукта.

Цифровите технологии и забавления се превърнаха в важна част от различни области. Последните разработки в областта на акустиката и осветлението допринасят за ефективно отпускане в банята след тежък ден.

TouchLight - това е осветителна система за акрилни или каварийни вани без хидромасажно оборудване. Осветлението ще ви помогне да създадете приятна успокояваща атмосфера в стаята. Можете да го включите в пълно или празно състояние.

Благодарение на развитието на Villeroy & Boch, можете да слушате любимата си музика, докато вадите. Акустична система ViSound ви позволява да се наслаждавате на чудесно качество на звука във ваната.

Видове и характеристики

Години опит, използването на качествени материали ни позволи да постигнем висококачествени продукти. Баните са изработени от санитарна керамика, акрил и квар, характеризиращи се с издръжливост, лекота на поддръжка. В същото време гладките повърхности нямат плъзгане.

В допълнение към тях, те имат и други отлични характеристики.

 • Топлоизолационни свойства. Баните са изработени от акрил и Quaryl®. Повърхността на тези материали е приятна, веднага отнема температурата на водата, така че водата остава по-топла.
 • Разнообразие от цветове. Компанията е разработила повече от двеста цветни панела и три степени на блясък. Вашата баня от Вилерой и Бох ще привлече вниманието.
 • Лесно почистване. Вани от акрил и Quaryl® с гладка повърхност, без шевове и пори, няма да бъде трудно да ги почистите. Прахът почти не се придържа към повърхността, което означава, че повърхността ще запази своя блясък дори след няколко години работа. Те трябва да се почистват редовно с обикновена гъба и течен акрилен препарат.

Има няколко вида продукти Villeroy & Boch.

стандарт

Правоъгълна вана - перфектно се вписва в баня от всякакъв размер.Класическата форма изглежда добре като самостоятелна и като компактна опция срещу стената в малките стаи. Предлага се в размери: 170x75, 180x80, 170x70 cm.

Например, правоъгълни модели от колекцията Cetus - елегантни, със заоблени вътрешни стени осигуряват допълнителен комфорт. Колекциите Squaro Edge 12 и Legato са поразително зашеметяващи.

Cetus
Squaro Edge 12
легато

компактен

Дори и заради малката баня не е нужно да се отказвате от мечтата за вана. Сред компактните продукти на компанията са компактните модели с размери 150x70, 140x70 см и практични комбинации - вана и душ 2 в 1. Характеристиката на компактните вани се състои в стесняване на тялото в областта на краката, което спестява пространство без да ограничава свободата на движение във ваната.

вдаден

Практическо решение, но е подходящо предимно за големи бани. Баните се предлагат в различни форми и размери. Инсталацията е направена в специален дизайн на гипсокартон, който е покрит с дърво или плочки. И също така може да се инсталира в пода или в ниша.

водовъртеж

Моделите с хидромасаж Villeroy & Boch отговарят на най-високите изисквания за безопасност.Някои модели са оборудвани с автоматична система за самопочистване. След източването на водата се активира изчистването на тръбите с въздух.

Хидромасажът е невероятно полезна процедура. Водните дюзи отпускат мускулите, подобряват метаболизма на тъканите и стимулират кръвообращението.

  Специалисти на компанията са разработили няколко типа аеросистеми.

  • AirPool система произвежда стимулиращ масаж. Въздухът се вкарва във водата с помощта на дюзи, вградени в долната част.
  • HydroPool - система за акупресура. Помпата източва водата от самата баня и я захранва отново с хидро дюзи.
  • CombiPool - Това е удобна комбинация от HydroPool и AirPool. Дюзите са разположени отдолу на гърба, краката и страничните части. Страничните дюзи са индивидуално регулируеми. Благодарение на тази система се извършва общ масаж за стимулиране на кръвообращението.

  Всяка от аеросистемите може да се комбинира с оборудване като Comfort и Entry. Вход - със светодиодна подсветка с бяла светлина, Comfort - цветът на фоновото осветление може да бъде избран независимо. Развитие на компанията - Whisper ви позволява да направите вихровата система тиха, без шум.

  AirPool
  HydroPool
  CombiPool

  Цветни разтвори

  Големият асортимент от свободно стоящи вани с ярки цветове ще направи вашата баня уникална.

  Цветният дизайн на интериора на баните е настоящата тенденция от 2018 година. Ярките нюанси издигат настроението и събуждат положителните емоции. Например, положителен жълт цвят визуално ще увеличи пространството, червеното ще даде сила, а зеленото и синьото ще се успокоят и облекчат напрежението.

  Villeroy & Boch дизайни ви позволяват да избирате от над 200 цветови решения за следните модели: Squaro Edge 12, Loop & Friends и La Belle.

  Squaro Edge 12
  Loop & Friends и La Belle

  Правила за работа

  Керамичните вани Villeroy & Boch се характеризират с гъста, устойчива на надраскване повърхност, домашни киселини и алкали. Петна от сапунени остатъци лесно се отстраняват с почистващ препарат на батерия или оцет. Тези инструменти ще ви помогнат да премахнете мащаба.

  По време на работа на ваните се препоръчва да не се използват агресивни почистващи препарати, за да се избегне надраскване. Ако е необходимо да се използват средства за почистване на отпадъчни тръби или почистващи смесители, трябва да се избягва директен контакт с керамика и дори още по-добре те да бъдат напълно изоставени.

  През цялата си дълга история Villeroy & Boch наблюдава внимателно качеството на своите продукти. В своите рецензии, клиентите отбелязват невероятния дизайн на продуктите, високото качество, лекотата на работа. Иновативните технологии, които са по-напред от времето си, също не са безразлични.

  От тънкостите на монтажа на банята от Villeroy & Boch, вижте по-долу.

  Коментари
   автор
  Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

  Входно антре

  Всекидневна

  спалня