Бетон V20 M250

Съставът на бетон B20 включва цимент, пълнители и вода. В допълнение, различни химически и минерални добавки могат да се използват за подобряване на производителността.

Производни пропорции: 1 / 2.6 / 4.5 (цимент / пясък / натрошен камък).

Читател, който не е свързан с конструкцията, може да бъде зададен на въпроса: каква е разликата между минералните добавки и обикновения пълнител?

В допълнение към качествените си характеристики, те се различават по-малки. Поради това добавките могат да увеличат плътността, да запълнят кухините и по този начин да подобрят качеството. Поради това тя може да се използва за строителни работи дори при температури под нулата. Но трябва веднага да вземете под внимание, че използването на такива технологии влияе върху крайната цена на продукта.

Сфери на приложение

  • Най-често се използва, когато трябва да направите монолитна основа.
  • Отлично за декориране на стълби, пешеходни пътеки, подпорни стени.
  • Използва се за производство на вътрешни тавани.
  • Често се използва за оборудване на структури, които не изискват много високи характеристики на якост. А именно, за производството на малки подпори за стелажи, тръбопроводи и др.
  • Производство на стоманобетонни конструкции по типове фундаментни блокове и пръстени.

Смята се за една от най-оптималните за комбинация от относително ниски разходи и високи технически характеристики.

характеристики на

Марката B20 M250 е почти толкова добра, колкото и M300, но все още се различава от по-популярния M200. От последната се отличава с друго ниво на сила. Така че, това е 260 кг / см2. Въпреки предимствата на тази марка, когато става дума за изливане на лентата, все още е по-добре да се предпочита марката M300.

При желание клиентът може да промени пропускливостта (W). Така че, след добавяне на специални добавки, този параметър може да се повиши от W2 до W8. Но това ще повлияе на неговата стойност.

Възможно е да се транспортира Б20 бетон, като се използва бетонобъркачката. На работната площадка тя се подава от специална помпа за такива цели.

 Бетон V20 M250 - пропорции

Потребление на материал за 1 куб.м от бетон:

 Бетон V20 M250 - пропорции
Коментари
 автор
Предоставена информация за справочни цели. За строителни проблеми винаги се консултирайте с специалист.

Входно антре

Всекидневна

спалня